A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Великобичківський центр первинної медико-санітарної допомоги" Великобичківської селищної ради Закарпатської області

Сторінка на стадії наповнення.

Хочете, аби медичний сервіс в Україні був якіснішим і зручнішим? Розкажіть нам про свій досвід взаємодії з системою охорони здоров‘я.

Хочете, аби медичний сервіс в Україні був якіснішим і зручнішим? Розкажіть нам про свій досвід взаємодії з системою охорони здоров‘я.

15:04 22.03.2024

Презентовано Рамку цифрової компетентності працівника охорони здоров’я

     Рамка цифрової компетентності працівника охорони здоров’я – це важливий інструмент для впровадження освітніх ініціатив і формування державної політики, спрямованої на підвищення рівня цифрової грамотності, практичного використання засобів і сервісів цифрових технологій фахівців медичної сфери різних напрямів та категорій. 

10:25 15.02.2024

Національний порталу з імунізації

Інформуємо вас про створення Національного порталу з імунізації vaccine.org.ua , який символічно запущено в роботу напередодні Європейського тижня імунізації 2023.

15:09 26.04.2023

Проведення заходів з благоустрою та санітарної очистки територій КНП "Великобичківський ЦПМСД"

   У період з 4 по 6 квітня 2023 року на території Адміністрації КНП «Великобичківський ЦПМСД» Великобичківської селищної ради Закарпатської області, а також амбулаторій загальної практики сімейної медицини та фельдшерсько-акушерський пунктів, які перебувають в підпорядкуванні підприємства було проведено заходи з благоустрою та санітарної очистки названих вище територій (на виконання рішення виконавчого комітету Великобичківської селищної ради Рахівського району від 17 березня 2023 року №40 «Про проведення місячника благоустрою населених пунктів Великобичківської територіальної громади»).

13:44 10.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора