A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Великобичківський центр первинної медико-санітарної допомоги" Великобичківської селищної ради Закарпатської області

Банк Другий Шанс

Дата: 02.06.2022 14:09
Кількість переглядів: 34

Хочеться розповісти про міжнародний проект, соціально-орієнтований та спрямований на розвиток культури повторного використання речей і свідомого ставлення до нашої планет.

 Second Chance Bank / Банк Другий Шанс (Європейська Бізнес Асоціація) – це проєкт, де речі будуть отримувати «друге життя» та приносити користь тим, хто має у цьому потребу.

Місія проекту:

  1. Менше викидай. Те, що втратило цінність для одних, може бути знахідною для інших. Справа в тому, що чимало речей, котрі ми викидаємо, нерідко ще мають потенціал бути корисними у використанні. Це треба просто усвідомити.
  2. Більше повторно використовуй. Це дієвий спосіб продовжити життєвий цикл речей та зменшити недоцільне використання енергії, видобуток ресурсів, утворення відходів та запобігти засміченню нашої планети.
  3. Турбуйся про майбутнє. Стале майбутнє та краще життя – це, перш за все, про глибокі зміни у мисленні кожної людини, а також про трансформації в моделях споживання та виробництва. Адже лише уявіть, за останні 20 років кожен з нас став приблизно на 80% більше купувати та викидати сміття.

З початку війни Асоціація трансформувала під потреби війни свій онлайн центр повторного використання.

Ви можете допомогти іншому або ж самому отримати допомогу!

Заходьте на їх офіційну сторінку для деталей: https://eba.com.ua/second-chance-bank/


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора